Recenzii produse

de Nicu B. la 05 Oct 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila living Silvers Firma serioasa. Livrare...

de Nicu B. la 04 Jun 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila biblioteca Simran Minimalista dar moderna...

de Nicu B. la 14 Jun 2017 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila dormitor copii Vicky Practic, elegant, frumos si...

Mobila Sifoniere si dulapuri

Mobila Sifoniere si dulapuri

Mobila Sifoniere si dulapuri  Nu sunt produse in aceasta categorie

Subcategorii

 • Mobila Dressing

  Mobila dressing - Arta Mobilei

  Mobila Dressing este mobilierul care a reusit sa inlocuiasca cu succes traditionalul sifonier sau dulapul din dormitor, devenind un element de neinlocuit intr-o locuinta.

  Mobila dressing, este spatiul pentru depozitare haine, incaltaminte sau diferite lucruri.

  Intr-o casa moderna, aveti nevoie de mobila dressing, prevazut cu sertare rafturi, bare pentru haine si spatii depozitare incaltaminte.

  Arta Mobilei va pune la dispozitie o gama larga de mobila dressing din stoc sau la comanda.

  Arta Mobilei poate realiza orice model de mobila dressing, pe dimensiuni si configuratii diferite, intr-o paleta bogata de culori din PAL melaminat, MDF lucios sau vopsit.

 • Dulapuri cu usi glisante

  Mobilier dulapuri usi glisante - Arta Mobilei

  In cazul in care suprafata incaperii tale este limitata, poti recurge la un mic truc pentru a utiliza eficient spatiul de care dispui.

  Opteaza pentru mobila dulapuri cu usi glisante care au un sistem de deschidere simplu, si anume culisarea usilor de la stanga la dreapta, fiind o solutie eleganta si convenabila pentru interioarele moderne.

  In cazul in care nici un model de mobila sifonier din oferta noastra nu va multumeste, expertii nostri se vor angaja sa va realizeze produsul dorit, pe comanda, la cele mai inalte standarde.

  Design-ul acestora, materialele de actualitate si componentele de calitate folosite, vor da dulapului tau o "a doua viata". Usile glisante pot fi realizate din pal melaminat, ratan, oglinda, sticla sablata sau plexiglass.

  Renunta la usile in balamale in avantajul usilor glisante mai practice si mai fiabile din punct de vedere al economisirii spatiului si al noilor tendinte in mobila dulapuri!

 • Dulapuri

  Mobilier dulapuri cu usi - Arta Mobilei

  Daca bugetul alocat achizitionarii de mobila sifonier este limitat si nu-ti permiti sa-ti cumperi un model cu usi gulisante, nu ai motive de posomoreala sau de ingrijorare. Arta Mobilei iti pune la dispozitie o multitudine de modele de mobila sifonier cu design clasic si elegant, carora li s-au adaugat accesorii potrivite sau oglinzi menite sa extinda optic limitele camerei, creand un sentiment de spatiu, libertate si lejeritate.

  Nu uita sa iei in calcul faptul ca unei usi cu balamale ii sunt necesari minim 50 - 60 cm in fata dulapului ca sa se poata deschida.

  Daca printre modelele expuse de noi, nici un model nu intruneste caracteristicile dorite si nu reprezinta ceea ce tu ti-ai imaginat, specialistii nostri vor realiza pe comanda intocmai mobila sifonier la care ai visat.

   

 • Mobila Usi Glisante

  Mobila Usi Glisante - Arta Mobilei

  O importanta majora si de actualitate o are optimizarea spatiului de locuit. Daca tinem cont de acest aspect, o solutie practica, ingenioasa si fundamentala la care puteti recurge este mobila usi glisante.

  Veti observa ca spatiul potrivnic odinioara, acum nu va mai reprezenta o problema, iar perspectiva dumneavoastra nu o sa va mai fie ingradita. Intrebuintarile acestui tip de mobila usi glisante sunt multiple, astfel ca le puteti folosi pe post de perete despartitor, usi pentru dressing sau usi de camera, depinde doar de perpectiva fiecaruia.

  Pe langa modelele prezentate pe site, aveti posibilitatea de a va consulta cu specialistii nostri si de a va comanda mobila usi glisante in functie de preferintele, dimensiunile si necesitatile dumneavoastra.