Recenzii produse

de Nicu B. la 05 Oct 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila living Silvers Firma serioasa. Livrare...

de Nicu B. la 04 Jun 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila biblioteca Simran Minimalista dar moderna...

de Nicu B. la 14 Jun 2017 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila dormitor copii Vicky Practic, elegant, frumos si...

Birou şi Camera de Lucru

Mobila Birou PC

In viata moderna totul se misca foarte rapid. Este greu sa ne imaginam munca la calculator fara un birou modern.

La munca sau acasa, mobilierul de birou ne va deveni cel mai bun prieten. Atunci cand achizitionati mobilier birou pentru PC-ul dumneavoastra, in functie de spatiu unde va fi amplasat, trebuie gandit cat mai practic si egonomic, pentru a va usura munca.

Arta Mobilei va pune la dispozitie o gama larga de modele din categoria mobila birou pentru calculator, sau puteti opta pentru un birou PC la comanda, dupa bunul plac. 

Birouri Manageriale

Mobila pentru biroul managerial, este un amestec intre modern si clasic. In functie de modelul ales, cel care o foloseste subliniaza statutul sau. Mobila Birou din clasa business trebuie sa fie ergonomica dar in același timp foarte utila, sa vina in ajutorul angajaților companiei, iar pe deasupra sa creeze o impresie placuta asupra clientului.

In general, birou managerial pentru cel cu o functie superioara in firma, ar trebui sa fie mai impunator, sa fie creat din material de o calitate superioara, sa vina cu un design special care sa contina acea nota de superioritate.

La Arta Mobilei veti gasi o gama variata de birouri manageriale de unde va puteti alege modelul preferat, sau puteti crea un birou managerial la comanda, dupa preferintele dumneavoastra.

Mese Conferinta

Masa conferinte este indispensabila intr-o firma, pentru întâlniri cu antreprenori, potentiali clienti sau clienti deja existenti.

Atunci cand alegeti mobilierul, tineti cont de dimensiunile camerei si forma acesteia. Mesele de conferinta sunt realizate în stil neoclasic.

Masa de lucru trebuie sa fie aleasa in asa fel incat, atunci cand la o intalnire de afaceri, dezbateri sau o prezentarez sa ofere participantilor o impresie placuta cat si o stare de relaxare si confort.

La Arta Mobilei puteti crea o masa de conferinta la comanda care sa intruneasca toate necesitatile dumneavoastra.

 

Mobila receptie

Intrarea intr-o companie se face prin zona de receptie, care este locul de asteptare si de informare.

Este practic imaginea firmei, locul unde putem crea prima impresie despre companie. Puteti achizitiona de la Arta Mobilei mobilier receptii in functie de necesitati si bugetul disponibil.

Arta Mobilei ofera cea mai buna solutie de mobilier receptii pentru hoteluri sau birouri, chiar si pentru companiile mici cu un spatiu redus.

 

Stocare Documente

Dulapurile de contabilitate pentru stocare documente produse de Arta Mobilei, vin asamblate. Acestea servesc la depozitarea actelor contabile în birouri și spații comerciale. Dulapuri de stocare documente au dimensiuni standard, sunt practice și rezistente la uzura.

Dulapurile pentru stocare documente sunt indispensabile intr-o firma. Acestea ajuta la stocarea documentelor, organizarea muncii si gestionarea eficienta a timpului.

Daca in gama noastra de produse nu ati gasit acel produs care sa satisfaca cerinta dumneavoastra, va putem crea la comanda mobila dorita.

Birou şi Camera de Lucru  Conține 95 produse.

Subcategorii

 • Birou PC

  Mobila birou - Arta Mobilei

  Principala piesa de mobila aflata intr-un spatiu de lucru este mobila birou. Mobilierul cumparat trebuie sa fie conform nevoilor tale, pentru a putea lucra cat mai organizat.

  Mobila birou PC trebuie incadrata cat mai natural in camera, fara aglomerarea spatiului.

  In spatiul amenajat ca si birou, nu trebuie sa lipseasca biblioteca pentru carti, un scaun confortabil si preferabil reglabil pe inaltime.

  Arta Mobilei va ofera pe langa galeria stoc de produse, si posibilitatea de a executa un birou la comanda, care sa se incadreze perfect in spatiu disponibil.

 • Receptie

  Mobila Receptie - Arta Mobilei

  Receptia in cadrul companiei are un rol fundamental, intrucat  este primul punct de contact al clientului cu compania.

  Asadar, mobila receptie pe langa ergonomie, functionalitate, confortabilitate si calitate, trebuie sa aiba si un design placut, menit sa oglindeasca starea societatii, profesionalismul si stilul sau de munca. Mobila receptie trebuie sa fie simpla, dar in acelasi timp moderna si eleganta.

  E important sa stiti ca pe langa finisaje, culori si linia stilistica dreapta sau curbata, puteti opta si pentru caracteristici suplimentare cum ar fi iluminare LED in diverse culori, extensii de placi si sticla.

  Totul tine doar de imaginatia fiecaruia, pentru ca la Arta Mobilei pe langa modelele prezentate, puteti comanda mobila receptie personalizata in functie de propriile gusturi si nevoi.

 • Birou Managerial

  Mobila Birou Managerial - Arta Mobilei

  Mobila birou managerial trebuie sa includa rational elementele necesare pentru organizarea eficienta a procesului de management, sa combine toate cerintele unui mediu de birou modern cu functionalitatea, practicabilitatea, fiabilitatea si nu in ultimul rand eleganta, care sa impuna respect si sa reflecte prestigiul firmei.

  Mobila birou managerial trebuie sa fie reprezentativa si confortabila, in concordanta cu personalitatea directorului care are un rol crucial in organizarea, coordonarea si dezvoltarea afacerii.

  Va punem la dispozitie o colectie de mobila birou managerial ce poseda toate aceste caracteristici, creata astfel incat sa satisfaca cele mai inalte standarde de calitate. Daca doriti sa-i acordati o nota personala acestui mobilier, beneficiati de consultanta gratuita, iar expertii nostri sunt gata sa raspunda celor mai exigente dorinte.

 • Mese Conferinta

  Mobila Mese Conferinta - Arta Mobilei

  Sala de conferinte este locul in care se tin sedintele, dezbaterile, se iau decizii vitale pentru organizarea si desfasurarea negocierilor si unde se pot incheia contracte profitabile. Mobila mese conferinta joaca un rol important in buna functionare si in succesul unei companii  si trebuie sa creeze un mediu propice pentru a lua cele mai bune decizii in cadru negocierilor in curs.

  Mobila mese conferinte trebuie sa fie fiabila si confortabila si sa reflecte imaginea companiei ca intreg, iar in functie de spatiu si de atmosfera pe care doriti sa o creati puteti opta pentru mese ovale, dreptunghiulare, transversale, precum si alte variante originale.

  La Arta Mobilei, specilistii nostri va ofera consiliere gratuita si aveti posibilitatea de a va pune in practica propriile concepte si de a comanda mobila mese conferinte care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

 • Stocare Documente

  Mobila Stocare Documente - Arta Mobilei

  Indiferent daca sunteti proprietarul unei de afaceri, reprezentant al autoritatilor sau institutiilor publice, cu siguranta aveti nevoie de mobila stocare documente de calitate, proiectata pentru a stoca orice tip de documente, fisiere confidentiale, timbre importante sau echipamente de birou.

  E important ca mobila stocare documente sa fie incapatoare si practica, deoarece amenajarea functionala a birourilor va facilita organizarea muncii si va avea ca efect bunul-mers al institutiei.

  Mobila stocare documente indiferent daca este prevazuta in interior cu rafturi sau daca are sertare, asigura un acces facil la documente.

  Daca v-ati gandit deja la un proiect, specialistii nostri va pot oferi consultanta in alegerea materialelor, feroneriei si a culorilor, avand in vedere dimensiunile de care aveti nevoie si personalitatea dumneavoastra. 

pe pagină
Afisare 64 - 84 din 95 produse
Afisare 64 - 84 din 95 produse