Recenzii produse

de Nicu B. la 05 Oct 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila living Silvers Firma serioasa. Livrare...

de Nicu B. la 04 Jun 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila biblioteca Simran Minimalista dar moderna...

de Nicu B. la 14 Jun 2017 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila dormitor copii Vicky Practic, elegant, frumos si...

Mobila Dormitor Copii

Mobila dormitor copii - Arta Mobilei

Asigura  incaperea sa fie un spatiu sigur. Se recomanda montarea unor mecanisme de siguranta a ferestrelor daca e vorba de o camera situata la un etaj superior, acoperirea prizelor, fixarea de perete pentru mobila dormitor copii care ar putea cadea la o utilizare mai energica.

Dulapul sau mobila suspendata ar trebui fixate in perete. In plus, ar trebui sa nu uitam ca in aceeasi camera locatarul va ramane o vreme si dupa ce-o sa mai creasca.

Designerii Arta Mobilei recomanda pentru mobila dormitor copii sa renuntam  la teme cu supereroi la moda, mai ales ca produsele care gasesc in ton cu asemenea teme nu sunt de buna calitate si se vor demoda foarte repede.

Vino la Arta Mobilei si comanda cu incredere mobila dormitor copii.

Mobila Dormitor Copii  Conține 55 produse.
pe pagină
Afisare 1 - 21 din 55 produse
Afisare 1 - 21 din 55 produse

Mobila dormitor copii de la arta-mobilei.ro

Ca sa creati magie pentru cei mici cu mobila de dormitor pentru copii trebuie sa stiti de la inceput ca nu este o sarcina usoara. Mai mult decat spatiul si confortul pe care le luati in considerare, este necesar sa va ganditi la locul de depozitare pentru jucarii si rechizite scolare, un birou unde sa poata lucra si mai ales sa creati un sentiment familial. Iar daca este vorba despre doi frati care traiesc impreuna, atunci implicarea este si mai mare, deoarece niciunul dintre ei nu ar trebui sa se simta ingradit in vreun fel.

Colectia creata de Arta Mobilei de dormitor pentru copii este inspirata din stilul de viata al acestora si le ofera toate lucrurile in jurul carora graviteaza, adica distractie, creativitate si modele indraznete. Intreaga gama de mobila de dormitor pentru copii va castiga admiratia micutilor. Puteti gasi forme de case si constructii de basm, care sa le proiecteze in realitate imaginatia pe care o deprind din animatiile preferate. Realizata in diferite culori si plina de farmecul pe l-ati gandit pentru aceasta camera, cu siguranta veti gasi piese care sa se integreze cu succes.

Aranjarea mobilei de dormitor pentru copii

Daca aveti o camera ce trebuie impartita, gusturile si interesele ambilor frati trebuie echilibrate. Sfatul este sa alegeti variante neutre sau in functie de gen. In cazul variantei neutre, daca in camera sunt un baiat si o fata, atunci spatiul propriu poate fi personalizat cu lucrurile lor.

Insa cea mai buna varianta, pe care o aleg multi parinti, este sa ceara si parerea celor mici, inainte de a face alegerea finala. Un alt aspect important in camera copiilor este reprezentat de catre spatiile de depozitare, in conditiile in care cu siguranta vor fi pline de jucarii. Solutiile noastre de depozitare sunt foarte simple, ceea ce face camera mai usor de pastrat curata si ordonata. La Arta Mobilei gasiti mobila de dormitor pentru copii de care aveti nevoie pentru a le facilita confortul si a le deschide imaginatia.