Recenzii produse

de Nicu B. la 05 Oct 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila living Silvers Firma serioasa. Livrare...

de Nicu B. la 04 Jun 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila biblioteca Simran Minimalista dar moderna...

de Nicu B. la 14 Jun 2017 :

(5/5) 

Produs evaluat : Mobila dormitor copii Vicky Practic, elegant, frumos si...

Finisaje

Arta Mobilei va ofera finisaje interioare de calitate superioara pentru toate gusturile si cerintele dumneavoastra.

Va punem la dispozitie o paleta extinsa de culori, fronturi, blaturi, pentru finisajele moderne ce va vor oferi un design de impact si va vor transforma mobila banala intr-o scena neo-modernista ce va incanta privirea cu fiecare ocazie.
Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru consiliere in vederea alegerii materialelor potrivite pentru mobila dumneavoastra.
Avand peste 8 ani de experienta in domeniu, veti avea parte de finisaje premium, ce vor transforma complet ambianta din casa dumneavoastra.
 

Culori Pal, Culori blaturi de bucatarie, Culori HDF, Culori MDF vopsit, Culori MDF infoliat, MDF Life Style, MDF Clasic, MDF High Class, Fronturi Antichizate, MDF Modulo, MDF Toons

Finisaje  Nu sunt produse in aceasta categorie

Subcategorii

 • Culori Pal

  Culori PAL - Arta Mobilei

  Nota: Imaginile sunt doar cu caracter informativ. Va rugam solicitati  mostre reale de finisaj, pentru a o percepere corecta a acestora.

  PDF CULORI PAL

 • Culori HDF

  Culori HDF , PFL

   

  Nota: Imaginile sunt doar cu caracter informativ. Va rugam solicitati  mostre reale de finisaj, pentru a o percepere corecta a acestora.

  Culori HDF , PFL.

 • Culori MDF Vopsit

  Culori MDF Vopsit - Arta Mobilei

  In zilele noastre, modern si elegant sunt primele caracteristici pe care le luam in considerare cand ne gandim la mobila. Ne dorim sa impresionam, sa iesim in evidenta, sa ne punem amprenta in ceea ce priveste mobilierul din casa noastra.
  Finisajele joaca un rol important cand vine vorba de aspectul mobilei noastre.
  Mobila perfecta inseamna un design inedit, finisaje impecabile, finisaje moderne, armonizari ale culorilor, pozitionare in spatiu.
  MDF vopsit, este un finisaj modern, prin care aveti numeroase posibilitati cand vine vorba de designul mobilierului dumneavoastra.
  Arta Mobilei va pune la dispozitie o paleta larga de nuante si culori pentru finisajele MDF vopsit ce va vor transforma mobilierul.
   
   

  Nota: Imaginile sunt doar cu caracter informativ. Va rugam solicitati  mostre reale de finisaj, pentru a o percepere corecta a acestora.

  MDF Vopsit RAL.

 • Culori MDF Infoliat

  Culori MDF Infoliat - Arta Mobilei

  Mobila perfecta inseamna un design inedit, finisaje impecabile, finisaje moderne, armonizari ale culorilor, pozitionare in spatiu.
  Arta Mobilei va pune la dispozitie o gama diversificata de culori MDF infoliat din care sa va alegeti culoarea sau textura preferata, pentru mobilierul dumneavoastra.
  MDF-ul infoliat, este un finisaj modern, exuberant, care va transforma mobilierul dumneavoastra in principala atractie a casei.
  Finisajele constituie pasul final in proiectarea mobilei, iar aceasta poate reflecta un stil de viata fie modern fie clasic, precum si personalitatea dumneavoastra.
  Culori neutre, culori calde, culori reci, cromatici indraznete, culori complementare, in catalogul Arta Mobilei, veti gasi orice finisaj, pentru ca mobila dumneavoastra sa fie un vis devenit realitate.

   

  Nota: Imaginile sunt doar cu caracter informativ. Va rugam solicitati  mostre reale de finisaj, pentru a o percepere corecta a acestora.Culori MDF Infoliat

    • MDF Life Style

  Modele finisaje  MDF Life Style - Arta Mobilei

  Cu totii ne dorim un stil de viata mai putin complicat, mai lejer, mai frumos.
  La Arta Mobilei, promovam designul modern, personalizat, clasic, elegant, pentru ca monotonia sa dispara din viata dumneavoastra.
  Finisajele de fronturi Life Style prezinta modele, caracterizate de munca designerilor nostri pentru a promova un stil de viata contemporan, modern, stilat, futuristic, si totodata util.
  Fronturile MDF Life Style de la Arta Mobilei, vor impresiona prin calitate si prin personalitatea pe care o vor aduce mobilei dumneavoastra.
  Pentru a exprima bucuria de a trai intr-un ambient creat special pentru dumneavoastra, va invitam sa alegeti unul din modelele de fronturi MDF Life Style.

   

  Life style

  Saturn

  Boubles

  Tehno Plus

  Tehno

  Jazz

  Venus

 • MDF Clasic

  Modele finisaje MDF Clasic - Arta Mobilei

  Finisajele MDF Clasic, dupa cum sugereaza si numele, sunt create special pentru un design elegant, vintage.
  Liniile simple, elegante ale mobilierului impreuna cu formele elegante ale MDF Clasic emana parca, parfumul unui vin vechi.
  Va invitam sa va alegeti unul din modelele fronturi MDF Clasic de mai jos, iar mobila dumneavoastra, garantat, va emana un aer stilat, elegant, modern, si nu va ezita sa impresioneze ochii tuturor.
   

  MDF Clasic

  Bold

  Fedor

  Rustic

  Greek

  Next

 • MDF High Class

  Modele finisaje MDF High Class - Arta Mobilei

  Prin natura umana, ne dorim sa ajungem la o clasa cat mai inalta in orice domeniu.
  Categoria de fronturi MDF High Class tocmai acest lucrul incearca sa-l creeze. O clasa de produse inalta, cu un grad ridicat de impact in ceea ce priveste efectul vizual creat de ansambluri realizate folosind acest tip de materiale.
  Modernism si still, efecte tridimensionale inedite si un rezultat pe masura, puteti obtine folosind modelele de fronturi mdf cuprinse in categoria High Class.

  MDF High Class

  Diamond

  Waves

 • Fronturi Antichizate

  Modele finisaje MDF Antichizat - Arta Mobilei

  La fel ca si poezia, peste toti si peste toate, urmele timpului nu intarzie sa apara, iar daca se doreste, de ce sa nu incercam uneori chiar accelerarea acestui efect?
  Cu fronturile mdf cu finisaj antichizat, dumneavoastra va puteti bucura de un ansamblu elegant, cu efecte de imbatranire foarte delicate.

  Fronturi Antichizate

 • MDF Modulo

  Modele finisaje MDF Modulo - Arta Mobilei

  Finisajele pentru mobilier MDF Modulo, remodeleaza conceptul standard de modern.
  Arta Mobilei va prezinta un concept nou, modern, stilizat prin care fronturile mdf capata un nou aspect.
  Posibilitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste utilizarea finisajelor MDF Modulo.
  Expertii nostri va stau la dispozitie pentru ca mobila dumneavoastra sa obtina un design/concept unic si personalizat. 

   

  MDF Modulo

  ArchsArrowCaroCircleCoinsCrossDots

  FlowerFlower-ArtHandLinesNumbersOndaRainbowSlineSpringStripesSunWindWord

 • MDF Toons

  Modele MDF Toons

  Winnie Pooh , Buterfly ,Sylv-Tweety , Woody , Spider Man , Sylvester , Jerry , Dolphine , Bambi , Mamooth , Pluto , Dumbo , Bugs Bunny , King Clopotel , Buburuza , Flower 1 , Flower 2 , Shreck , Smurf 2 , Bear , Bocanila , Tweety , Cars 1 , Dalmatian , Donald , Hello Kitty , Melc , Rose , Scooby Doo , Smurf 1 , Smurfette 1 , Smurfette 2 , Snow Man , Snow White , Tom

  Toons

  "Probabil ca exista zile din copilaria noastra pe care sa le fi trait asa de plin ca acelea pe care le petreceam cu o carte favorita."

  - Marcel Proust

   

  Nazdravaniile copilariei, aventurile din cartile de povesti, peisaje de basm, lucruri de care ne place tuturor sa ne amintim.

  De ce sa nu cream si ambientul astfel incat, copii nostri sa se simta ca in basme cu zane si feti frumosi, sau sa aiba aproape mereu cele mai dragi personaje din desenlee animate preferate.

  In aceasta categorie,TOONS, oferim oricui posibilitatea sa-si personalizeze mobilierul, astfel incat universul creat de acesta sa se transforme din basm in realitate pentru copii nostri. 

  Toons